Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
Sami Er
Eğitim 05 Eylül 2016 - 18:03 Yorum: 0

SDF’den öğrencilere okul seti

Türkiye genelindeki Same ve Deutz-Fahr bayileri, öğrencilere ücretsiz on binlerce defter, kalem, cetvel ve boyama seti dağıtacak.

SDF’den öğrencilere okul seti

Türkiye genelindeki Same ve Deutz-Fahr bayileri, öğrencilere ücretsiz on binlerce defter, kalem, cetvel ve boyama seti dağıtacak.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde bulunan SDF fabrikasının ev sahipliğinde ilk dağıtım yapıldı. SDF üst yönetiminden Giampaola Cameli, Mehmet Uzunköprü, Gökhan Deniz ve velilerin katıldığı ilk organizasyonda, çocuklar, lunapark ve oyun alanlarında keyifli anlar geçirdi. SDF traktör üretim tesisini de velileriyle birlikte gezme fırsatı bulan çocuklar, traktörlere binerek aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

SDF Türkiye Ticari Müdürü Mehmet Uzunköprü, "Ülkemizin yarınlarına güvenerek, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Çocuklarımızın geleceği, tarımın ve ülkemizin teminatıdır. Çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, onlara destek olmak her sektörün görevi olmalıdır. Türk çiftçisi Same ve Deutz-Fahr traktörleri ile kalite, güvenlik ve performans ile tanıştı. Bu yeni yaklaşımı ve teknolojik ürünlerimizi seviyor ve bize güveniyor. Elimizden geldiğince yeni ürün ve daha farklı ürünlerle çiftçilerimize ve onların geleceği çocuklarına destek olacağız. Bayileremizi vasıtasıyla çocuklarımıza okullar açılmadan önce Same ve Deutz-Fahr okul setlerini ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün burada çocuklarımızın sevincine ortak olmaktan, onlarla birlikte bu coşkuyu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" açıklamalarında bulundu.

Organizasyona katılan çocuklar arasında kurayla bisiklet dağıtıldı. Yurdun dört bir yanındaki ilkokul öğrencileri, öğrenci okul setlerini Same ve Deutz-Fahr bayilerinden ücretsiz olarak temin edebilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber