Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 02 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

SDÜ eski rektörü ihraç edildi

Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazetede yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamesiyle FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen kamu çalışanları belli...

SDÜ eski rektörü ihraç edildi

Bakanlar Kurulu'nun Resmi Gazetede yayımlanan Kanun Hükmünde Kararnamesiyle FETÖ soruşturması kapsamında meslekten ihraç edilen kamu çalışanları belli oldu. Buna göre Isparta'da halen tutuklu bulunan Eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Hasan İbicioğlu meslekten ihraç edildi. Yine tutuklu bulunan Eski SDÜ Rektör Yardımcısı Süleyman Seydi ile dönemin Teknokent Müdürü İrfan Ataeşoğlu, Eski SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Tuğrul Sezer'in de aralarında bulunduğu 21 SDÜ personeli meslekten ihraç edildi.

Yine FETÖ soruşturmaları kapsamında tutuklanan Keçiborlu Kaymakamı Osman Dölek, Yenişarbademli Kaymakamı Sezer Sözen ve Gelendost Kaymakamı İsmail Demir'in kamu görevi son bulurken, Vali Yardımcısı Ahmet Ramazan Altınok da meslekten atıldı

15 Temmuz darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan AFAD Müdürü Muhammed Arabacı ile birlikte burada görevli üç personel meslekten ihraç edildi. Kararla , Isparta'da açığa alınan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın aralarında vaiz, imam hatip ve Kur'an Kursu öğreticilerinin bulunduğu 21 personeli ihraç edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda görevli 8, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda 1, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda 1, Tapu ve Kadastro'da 1, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı'nda 5, Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nde 3, Kredi Yurtlar Kurumu'nda 3, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda 21, Maliye Bakanlığı'nda 6, Orman ve Su İşleri Bakanlığında 2, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nda 1, Sağlık Bakanlığı'nda 44, Milli Eğitim Bakanlığında 391 kamu görevlisi de meslekten ihraç edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber