Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 02 Nisan 2015 - 18:08 Yorum: 0

Şebinkarahisar'da TYP kapsamında 50 kişi istihdam edildi

GİRESUN (AA) - Şebinkarahisar'da Toplum Yararına  Çalışma Programı (TYP) kapsamında 6 ay süre ile sözleşmeli 10 kadın, 40 erkek olmak üzere 50 işçi Fidanlık Şefliğinde istihdam edildi.Fidanlık...

Şebinkarahisar'da TYP kapsamında 50 kişi istihdam edildi

GİRESUN (AA) - Şebinkarahisar'da Toplum Yararına  Çalışma Programı (TYP) kapsamında 6 ay süre ile sözleşmeli 10 kadın, 40 erkek olmak üzere 50 işçi Fidanlık Şefliğinde istihdam edildi.

Fidanlık Şefi  Tuncay Patan, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İŞKUR tarafından imzalanan protokolle TYP kapsamında işçilerin istihdam edildiğini, işçilerin öncelikle Şebin cevizi , karadut fidanı ve beyaz dut fidanı yetiştiriciliği yapacaklarını söyledi.

Patan, "Ayrıca bölgede bulunan arazilere dikmek için sarı çam, akasya, mahlep fidanlarıyla birlikte  toplam 15 bin fidan yetiştiriciliği planlanmaktadır" dedi.

Fidanlıkta çalışmaya başlayan işçilerin 6 ay istihdam edileceği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber