Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:45 BAL’da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı08:45 Belen’de ormanlık alanda çıkan yangın söndürüldü08:44 Vali Çiçek, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi’ne çalışma ziyareti08:39 Mersin’de yasa dışı bahis operasyonu: 5 gözaltı08:24 Sınav günü gürültü kirliliği yapılmaması yönünde uyarı08:18 Bakan Yerlikaya: “İstanbul’da düzenlenen ‘Mahzen-29’ operasyonlarında organ...08:17 İran ordusu komutanlarından Siyaveş Mihendust, “Gece meydana gelen patlama...08:16 Çizgi kitap kahramanı "Şakrak" Erzincan’da çocuklarla buluştu08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...
Türkiye 25 Temmuz 2017 - 12:28 Yorum: 0

Sebze kasasından pota yapan Hakkarili çocuklara sürpriz

Hakkari'de çocukların sebze kasasından pota yaparak basketbol oynamalarının basında yer alması üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın talimatıyla...

Sebze kasasından pota yapan Hakkarili çocuklara sürpriz

Hakkari'de çocukların sebze kasasından pota yaparak basketbol oynamalarının basında yer alması üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın talimatıyla mahallede basketbol potası kuruldu ve çocuklara spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Hakkari'nin Gazi Mahallesi'nde çocukların sebze kasasından pota yaparak basketbol oynamaları haberi üzerine yetkililere talimat verdi. Bakan Bak'ın talimatı üzerine çocuklar için basketbol potası yapılırken, ayrıca spor malzemesi desteğinde bulunuldu.

Hakkarili çocukların spor isteği, AK Parti 23. Dönem Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek'in objektifine yansımıştı. Bazı çocukların kendi imkanları ile bir binanın ikinci katına iple bağladıkları sebze kasasını pota haline getirerek basketbol oynamalarını fotoğraflayarak Twitter hesabından paylaşan Özbek, Gençlik ve Spor Bakanı Bak'tan Hakkari'de devam eden projelere destek beklediklerini ifade etmişti. Bunun üzerine harekete geçen Bak, yetkililere talimat vererek çocuklar için pota yapılması ve malzeme desteğinde bulunulmasını istedi. Bak'ın talimatı üzerine Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal tarafından, Gazi Mahallesi'ndeki çocuklar için basketbol potası kurularak, spor malzemesi ve basketbol topu yardımında bulunuldu. Ayrıca, basketbol potasının kurulduğu alan asfaltlanacak ve alana voleybol filesi de eklenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber