Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 22 Haziran 2018 - 17:23 Yorum: 0

Seçim günü hastalarda oy kullanabilecek

Sağlık problemleri nedeniyle Mardin'de evde sağlık hizmetleri alan hastalar vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için Mardin İl Sağlık Müdürlüğü...

Seçim günü hastalarda oy kullanabilecek

Sağlık problemleri nedeniyle Mardin'de evde sağlık hizmetleri alan hastalar vatandaşlık görevlerini yerine getirmek için Mardin İl Sağlık Müdürlüğü sağlık ekipleri tarafından oy kullanmaya götürülecek.

Mardin İl Sağlık müdürlüğü, sağlık sorunu yaşayan vatandaşların evde sağlık hizmeti alan hastaların oy kullanmasını sağlamak amacıyla 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan seçimde evde sağlık hizmetleri koordinasyon merkezi oy kullanma saatleri süresince açık tutulacak. Mardin İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Evde sağlık hizmeti almakta olan hastalar talep ettiği takdirde kayıtlı olduğu ilçenin evde sağlık hizmeti sunan hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere götürülecek ve oy kullanmalarını müteakiben evlerine geri götürüleceklerdir" denildi.

Seçim günü hastalarda oy kullanabilecek

Seçim günü hastalarda oy kullanabilecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber