Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 25 Temmuz 2014 - 15:11 Yorum: 0

Seçim kampanyasına panoramik fotoğrafla destek oluyorlar

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'ın destekçileri, mitinglerinde çekilen ve "www.seninleyizerdogan.com" adresinde erişime açılan dev panoramik fotoğraflarda kendilerini etiketleyerek, desteklerini gösteriyor.

Seçim kampanyasına panoramik fotoğrafla destek oluyorlar

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın destekçileri, mitinglerinde çekilen ve 'www.seninleyizerdogan.com' adresinde erişime açılan dev panoramik fotoğraflarda kendilerini etiketleyerek, desteklerini bütün dünyaya gösteriyor.

RTE Seçim Koordinasyon Merkezi Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, Erdoğan'ın seçim kampanyasında bir ilke daha imza atıldığı belirtildi.

 Türkiye'de ilk kez miting meydanlarında çekilen panoromik fotoğraflar sayesinde; mitinge eklenmiş olan vatandaşların bu dev fotoğrafta menfaatlerini etiketleyerek, Erdoğan'a desteklerini bütün dünyaya gösterebilecekleri anlatım edilen açıklamada, vatandaşların panoramik fotoğrafa 'www.seninleyizerdogan.com' internet sitesinden ulaşabileceği kaydedildi. 

Sitenin açıldığı andan itibaren, 4 saat içinde, 16 bin 681 şahıs yönünden ziyaret edildiği belirtilen açıklamada, bu zaman içinde 52 bin 816 sayfa görüntülendiği, 1 gün içinde miting meydaninda bulunan bin 248 bireyin kendisini etiketlediği anlatım edildi. 

Masaüstü bilgisayar, mobil ve tabletten giriş yapılabilen site için miting esnasından dev panoramik fotoğrafın çekildiği ve mitinge katılanların bu fotoğrafta menfaatlerini bularak etiketleyip, Erdoğan'a desteklerini bütün dünyaya gösterdikleri anlatılan açıklamada, sosyal medyanın ve teknolojik bütün tekniklerin etken kullanıldığı seçim kampanyasında, seçim mitinglerinin de 'www.rte.com.tr' internet adresinden diri şekilde izlenebildiği kaydedildi. 

Açıklamada ayrıca vatandaşların, Erdoğan'ın seçim çalışmalarını 'www.rte.com.tr' internet adresinden de takip edebilecekleri bildirildi. 

ETİKETLER: Seçim , Kampanya , Destek , Erdoğan
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber