Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 15 Nisan 2015 - 20:33 Yorum: 0

Seçimler Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler dolayısıyla partilerinin Malatya milletvekili adaylarını tanıttı.

Seçimler Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıyor

MALATYA -  MHP  Malatya İl Başkanlığı, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler dolayısıyla partilerinin Malatya milletvekili adaylarını tanıttı. 

Bir restoranda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına MHP Malatya Milletvekili adayları Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Hakan Kalkan ve Mehmet Ali Özpolat katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıdığını söyledi.

Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir seçime doğru gidildiğini belirten Erdem, "13 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi tek başına iktidarda. Gerek Türkiye genelinde gerek Malatya'mızda yapmış oldukları hizmetler ortada. Öncelikle Malatya'yı düşünerek 13 yıldır Malatya seçmeni Adalet ve Kalkınma Partisi 'ne büyük bir teveccüh göstererek yüzde 60'ın üzerinde oy vermiş ancak verilen bu oya karşılık yeteri kadar hizmet alamamışlardır" ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından adaylar kendilerini tanıttı. 

Dördüncü sıra milletvekili adayı Dr. Übeyit Akçin'in gripal enfeksiyon nedeni ile hasta olduğu için katılamadığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber