Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel Seçim 2014 29 Mart 2014 - 09:58 Yorum: 0

Seçimlerle ilgili tüm tedbirlerin alındı

Uşak Valisi Yavuz: "Seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için tüm tedbirler alındı”

Seçimlerle ilgili tüm tedbirlerin alındı

UŞAK (AA) - Uşak Valisi Seddar Yavuz yarın yapılacak yerel seçimlerle ilgili tüm tedbirlerin alındığını bildirdi. 

Vali Yavuz, yaptığı yazılı açıklamada, yarın yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

İl genelinde seçimlerin huzur ve güven ortamında gerçekleşmesi için hazırlıkların tamamlandığını bildiren Vali Yavuz, açıklamada şu bilgileri aktardı:

"Yüksek Seçim Kurulu kararlarında istenilen tüm hususlar ilimizde yerine getirilmiş; başta emniyet birimlerimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız herhangi bir aksaklık meydana gelmemesi, ilimiz, ilçelerimiz ve köylerimizde halkımızın huzur ve güven içinde oylarını kullanabilmeleri için yoğun bir çalışma içinde gerekli hazırlıkları yapmıştır. Mahalli İdareler seçimlerinin ilimizde ve ülkemizde bir demokrasi bayramı havasında geçmesi; hoşgörü, kardeşlik ve saygı içerisinde tatlı bir rekabetin yaşanması en büyük dileğimiz. Ciddi bir siyasi nezaketin ve demokrasiye gönülden bağlı bir anlayışın hakim olduğu ilimizde seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" 

Uşak'ta il merkezi, 5 ilçe, 6 belde ve 256 köyde, 940 sandıkta 253 bin 708 seçmen oy kullanacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber