Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 13 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

"Seçmen listelerini kontrol etmeyi unutmayın"

Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Özünal:

'Seçmen listelerini kontrol etmeyi unutmayın'

SAKARYA (AA) - Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Ramazan Özünal, seçmen listelerinin yarın askıya çıkacağını belirterek, "Vatandaşlarımızın, muhtarlıklara gidip seçmen listelerini mutlaka kontrol etmeleri gerekir" dedi. 

Özünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yurt içi ve yurt dışı seçmen listelerinin Yüksek Seçim Kurulunun açıkladığı seçim takvimi kapsamında yarın askıya çıkarılacağını söyledi. 

"Vatandaşlarımızın, muhtarlıklara gidip seçmen listelerini mutlaka kontrol etmeleri gerekir" diyen Özünal, "Oyumu daha evvel burada kullandım, nasılsa burada çıkar' vahametine girmesinler. Gitsinler, listeye tekrar baksınlar. Başka yerde oy kullanmak istiyorlarsa nüfus müdürlüğüne gidip kayıtlarını yaptırsınlar" ifadesini kullandı.

Özünal, 7 Haziran'daki seçimlerin her seçimden daha farklı olacağını vurgulayarak, şunları dile getirdi: 

"Çünkü güncel olan konuların yerleşmesi ve bunların daha çok sandıktan hakim olarak gelmesi yönünde herhalde siyasi iradenin çalışmaları olacaktır. Vatandaşlık görevimizi yapalım, 'bana ne' demeyelim. Kızgın olursak bile mülayimleşelim. Bu seçimler, ülkemizin geleceğiyle ilgilidir. Yarının sahibi gençler ve kadınlarımızın da buna önem vermesi lazım. Demokrasinin en güzel örneği sandıktır. Herkes birbirini uyarsın. Fikirler ayrı olabilir, hiç önemli değil. Demokrasinin güzelliği zaten buradadır. Muhtar arkadaşlarımız da görevlerinin başında ciddi şekilde dururlarsa daha güzel olur. Vatandaşlarımız gelince mağdur olmamalı. İşleri varsa, ehil insanların burada bırakılması lazım."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber