Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 11:58 Yorum: 0

SEDA ile geleceğe yelken açtılar

Sultangazi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), Sultangazili gençleri lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz hazırlamaya devam ediyor.

SEDA ile geleceğe yelken açtılar

Sultangazi Eğitime Destek Akademisi (SEDA), Sultangazili gençleri lise ve üniversite sınavlarına ücretsiz hazırlamaya devam ediyor. TEOG ve YGS sınavlarına hazırlayan SEDA, şimdiye kadar 246 öğrencinin liselere girmesini sağlarken; 245 gencin de çeşitli üniversitelerde lisans programlarına yerleşmesine katkı sundu.

Sultangazi Eğitime Destek Akademisi (SEDA) öğrencileri merkezi sınavlara ücretsiz hazırlıyor. SEDA, Sultangazili gençleri liselere giriş sınavı olan TEOG ile üniversiteye giriş sınavı olan YGS'ye hazırlayarak; yüzlerce gencin geleceğine yön verdi.

TEOG için SEDA'ya başvuran 365 öğrenciden geçtiğimiz yıl 246'sı başarılı dereceler elde ederek liselere yerleşmeyi başardı. Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS)'na hazırlanan 411 öğrenciden 245'i tercih ettiği üniversitelere yerleşme olanağı buldu.

Liseyi tamamlayıp üniversiteyi kazanamayan öğrenciler için kayıtların devam ettiği SEDA; eğitim kadrosunu güçlendirerek Sultangazili gençleri, merkezi sınavlara hazırlamayı sürdürecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber