Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
13:51 Tacikistan’da Moskova saldırısıyla bağlantılı 9 gözaltı13:51 Süper Lig’de 31. hafta hakemleri açıklandı13:50 Pamukkale Adayı Ertemur, “Pamukkale ittifakı’nı oluşturduk, tamam inşallah”13:49 Yozgat’ta öğrencilerden şehitlere büyük vefa13:49 Bin 155 adet sentetik ecza ile yakalanan şahıs gözaltına alındı13:48 ATO Başkanı Baran: “Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu...13:48 Başkan Sandıkçı: “Yolumuza hız kesmeden devam edeceğiz”13:47 Elektrik firmasından ’seçim’ tedbirleri13:46 Soyer’den veda öncesi son toplantı: “Ben yola devam ediyorum”13:46 Bina görevlisi büyükşehir belediye başkanlığı için yarışacak13:45 Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı...13:44 Rusya’nın Ukrayna’da hedef aldığı enerji santrallerinde hasar meydana geldi13:43 Tüpraş ilk Entegre Faaliyet Raporu’nu yayımladı13:43 YSK Başkanı Yener: “YSK seçimlerin güvenli bir ortamda gerçekleşmesi için t...13:42 Bozbey: “Bursa’yı tanıştıracağımız metrobüs için ön siparişi verdik”13:41 Niksarlı 301 çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu dağıtıldı13:40 Eyvan Sohbetleri’nin konusu ’Kayseri’de Ramazan gelenekleri’ oldu13:40 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı13:37 Büyükkılıç Yahyalı’dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı,...13:36 Mutfakta çıkan yangın kafeyi kül etti
Sami Er
Kültür 22 Eylül 2019 - 17:18 Yorum: 0

SEDAŞ ekipleri farkındalık oluşturmak için çöp topladı

SEDAŞ ekipleri farkındalık oluşturmak için çöp topladı. Yerlere en çok sigara izmariti atıldığı gözlendi.

SEDAŞ ekipleri farkındalık oluşturmak için çöp topladı

SEDAŞ ekipleri farkındalık oluşturmak için çöp topladı. Yerlere en çok sigara izmariti atıldığı gözlendi.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (SEDAŞ) 60 kişilik grup, "Dünya Temizlik Günü" dolayısıyla farkındalık oluşturmak için Demokrasi Meydanı, Gar Meydanı, Atatürk Bulvarı, Şemsiyeli Park ve Orhan Cami Meydanı'nda 3 çuval çöp topladı. Yerlerden en çok sigara izmariti toplandığı gözlendi.

SEDAŞ Sayaç Okuma Yönetimi Uzmanı Fatih Polater yaptığı açıklamada, "Bugün SEDAŞ olarak arkadaşlarımızla birlikte "Dünya Çevre günü" vesilesiyle bir farkındalık oluşturmak için burada bulunmaktayız. Çevremizi, hatta tüm dünyayı temiz tutmak için, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için bir farkındalık oluşturmak istedik. İnşallah amacına ulaşır. Bugün temizlikte özellikle en çok sigara izmaritiyle karşılaştık. Onun dışında piller de yerlerde vardı. Pillerin çevreye verdiği zarar çok fazla. Bu konuda insanların daha hassas olmasını istiyoruz" dedi.

"Amacımız mesaj vermek"

SEDAŞ İnsan Kaynakları Direktörü Sinem Yorulmaz ise, "Bugün hepimiz çocuklarımızla, ailelerimizle beraber Sakarya'da güzel bir etkinliğin içerisindeyiz. Bugün Dünya Temizlik Günü. Aslında burada bizde mesaj vermek istedik. İnsanlar yere izmarit atarken hiç düşünmüyorlar. İzmarit hem sağlıklarını hem de yerleri kirletiyor. Çekirdek, kola şişeleri bile topladık. Lütfen yere bir şey atmadan önce gelecek nesilleri düşünelim" diye konuştu.

SEDAŞ ekipleri farkındalık oluşturmak için çöp topladı

SEDAŞ ekipleri farkındalık oluşturmak için çöp topladı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber