Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Mart 2015 - 17:28 Yorum: 0

Sedyeden düşen hasta beyin kanamasından öldü iddiası

Adana'da kemoterapi gören bir hasta, görevlilerce yataktan kaldırılıp sedyeye konulduğu sırada düşürülünce beyin kanaması geçirerek hayatını kaybettiği ileri sürüldü

Sedyeden düşen hasta beyin kanamasından öldü iddiası

ADANA (AA) - Özel bir hastanede kemoterapi gören bir hasta, görevlilerce yataktan kaldırılıp sedyeye konulduğu sırada düşürülünce beyin kanaması geçirerek öldüğü iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Kozan ilçesinde yaşayan Osman Çoban (65), rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tedavisinde kanser olduğunu öğrenen Çoban tedavi için Adana'da özel bir hastaneye yatırıldı.

Hastalığı nedeniyle yaklaşık bir aydır tedavi gören Çoban, iddialara göre, kemoterapi için görevliler tarafından yataktan sedyeye alındığı sırada düşerek başını çarptı.

Kafasında yaralandığı ileri sürülen ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Çoban, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Çoban'ın cenazesi yakınları tarafından Kozan'a götürüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber