Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 16 Ekim 2019 - 11:58 Yorum: 0

ŞEGEM Kurs ağını genişletti

Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi (ŞEGEM) yetişkinlere yönelik düzenlediği kurslara bir yenisini daha ekledi.

ŞEGEM Kurs ağını genişletti

Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi (ŞEGEM) yetişkinlere yönelik düzenlediği kurslara bir yenisini daha ekledi. Düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i Anlama ve Konuşma Arapçası Kursu 30 kursiyerle başladı.

Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezi'nin (ŞEGEM) Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile yetişkinlere yönelik düzenlediği kurslara, Kur'an-ı Kerim'i Anlama ve Konuşma Arapçası Kursu da eklendi. Üç ay boyunca sürecek kurs 30 kursiyer ile başladı. Kursiyerler alanında uzman eğitmenler eşliğinde kursun ilk dersini önceki gün ŞEGEM'de almaya başladı. Kursiyerler için iki sınıf oluşturulurken, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi'nin eğitimi son derece önemsediğini hatırlatarak şunları söyledi: "Hemşehrilerimizin gerek kişisel eğitimlerine katkı sunacak gerekse de mesleki eğitimlerine yardımcı olacak kurslarımızı açıyor, açmaya da devam ediyoruz. Şehzadeler Belediyesi Gençlik Merkezimizde eğitim çağındaki çocuklarımızın derslerine ve girecekleri sınavlara yardımcı olacak çeşitli kurslar düzenliyorduk. Şimdi de yetişkinlere yönelik Kur'an-ı Kerim'i Anlama ve Konuşma Arapçası Kursu düzenliyoruz. 30 kursiyerimiz ile kursumuz başladı. Hemşehrilerimiz yoğun ilgi gösterdiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Gelen talepleri dikkate alarak ileriki dönemlerde kursumuzun ikinci dönemini de başlatacağız."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber