Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 10:58 Yorum: 0

Seğmen Konak Aile Merkezi’nde Yıl Sonu Heyecanı

Seğmen Konak Aile Merkezi'nde kursiyerler yıl boyu yaptıkları çalışmaları 24 Mayıs'ta düzenlenecek sergiyle görücüye çıkaracak.

Seğmen Konak Aile Merkezi’nde Yıl Sonu Heyecanı

Seğmen Konak Aile Merkezi'nde kursiyerler yıl boyu yaptıkları çalışmaları 24 Mayıs'ta düzenlenecek sergiyle görücüye çıkaracak.

Binlerce kadına çeşitli branşlarda kurslar veren Mamak Belediyesi aile merkezleri, 2015-2016 eğitim yılının sonuna yaklaşıyor. Geçtiğimiz yıl Misket Mahallesi'nde hizmete başlayan Seğmen Konağı Aile Merkezi'nde nakış, iğne oyası, keçe sanatı ve ahşap boyama gibi kurslar veriliyor. Kursiyerlerden gelecek taleplere göre yeni branşlarda da kursların açılacağı merkezde profesyonel hocalar eşliğinde eğitimlerine devam eden kursiyerler, yıl boyu yaptıkları çalışmaları 24 Mayıs'ta düzenleyecekleri sergiyle görücüye çıkaracak. Seğmen Konağı Aile Merkezi sorumlusu Akile Akay, "Hanımlarımız öğrenme hususunda son derece hevesli. Bizlerde onların talepleri doğrultusunda eğitimlerimize devam ediyoruz. Amacımız daha çok kadına ulaşmak" dedi. Her türlü imkanın sunulduğu aile merkezi bünyesinde kreş hizmeti de veriliyor. Küçük çocuğu olan kursiyerler bir yandan verilen kreş hizmetinden faydalanıyor bir yandan da kurslarına devam ediyor" dedi.

İlçede 11 aile merkezinin hizmet verdiğini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise, "Şu an Mamak'ta halihazırda 11 aile merkezimiz hizmet veriyor. Binlerce kadın onlarca branşta aile merkezlerinden faydalandı ve faydalanmaya da devam ediyor. Kadının eğitimi, kişisel gelişimi son derece önemlidir. Eğer siz kadını eğitirseniz, kadını geliştirirseniz toplumda eğitilir ve toplumda gelişir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber