Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ekim 2016 - 11:24 Yorum: 0

Şehide vefa ziyaretleri

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı her hafta perşembe günü düzenlediği şehit aileleri ziyaretlerini sürdürüyor.

Şehide vefa ziyaretleri

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı her hafta perşembe günü düzenlediği şehit aileleri ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta 5 farklı şehit ailesini ziyaret eden Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı'nın bu haftaki adresleri Erzincan'da şehit olan Bayram Erbaş, Şırnak'ta şehit olan Mehmet Nuri Bakıcı, Siirt'te şehit olan Tolga Kargıoğlu, Kuzey Irak'ta şehit olan Fatih Yılmaz, Ankara'da şehit olan Ali Öztaş ve yine Ankara Gölbaşı'nda şehit olan Ahmet-Mehmet Oruç kardeşlerin baba ocakları oldu.

Buradaysak evlatlarınız sayesinde

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen ziyaretlerde, şehit aileleriyle manevi dayanışma içinde olunması için çaba gösteriliyor. Ziyaretler sırasında, varsa şehit ailelerinin istek ve ihtiyaçları tespit ediliyor. Şehit ailelerine; "Bugün buradaysak, toprağa karışıp ruhu arşa değen, toprağı bize vatan eden şehitlerimiz, sizin evlatlarınız sayesinde. Onlara olan borcumuzu asla ödeyemeyiz" mesajı veriliyor.

Şehidin hayrına çeşme

Terhisine 73 gün kala Ankara'da askeri personeli taşıyan servis aracına yapılan bombalı saldırıda şehit düşen Ali Öztaş'ın ailesi, kendilerini ziyaret eden Büyükşehir bürokratlarından, evlatlarının hayrına mezarı başına bir çeşme yapılması talebinde bulundu. Şehit ailesinin isteği üzerine harekete geçen Büyükşehir bürokratları, Şehit Ali Öztaş adına en kısa zamanda çeşme yapılacağını aileye bildirdi.

Şehide vefa ziyaretleri

Şehide vefa ziyaretleri

Şehide vefa ziyaretleri

Şehide vefa ziyaretleri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber