Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Temmuz 2015 - 13:41 Yorum: 0

Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık!

Şırnak'taki terörist saldırıda şehit edilen piyade teğmen İbrahim Tanrıverdi için Malatya Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Şehidimizi son yolculuğuna uğurladık!

MALATYA GÜNCEL - Şırnak'taki terörist saldırıda  şehit edilen piyade teğmen İbrahim Tanrıverdi için Malatya Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Cuma namazına müteakip Malatya Şehitliği'nde son yolculuğuna uğurlanacak olan Şehit İbrahim Tanrıverdi'nin Cenaze töreninde anne Gaffure Tanrıverdi "Oğlumu seve seve Şehit verdim, bir oğlum daha var onuda feda ederim, Hepimizin canı feda olsun. Canım kurban olsun bu vatana. Bir evladımı şehit verdim, kendimi de veririm." dedi.

malatya-038.jpg

Şehir Mezarlığı Camii'ndeki törenin ardından Garnizon Şehitliğinde şehit piyade teğmen İbrahim Tanrıverdi, şehidin ailesi ve yakınlarıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, AK Parti Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar ve Bülent Tüfenkci, CHP milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Şeker, askeri ve mülki erkan, siyasiler ve vatandaşlar tarafından uğurlandı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber