Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 03 Eylül 2016 - 19:03 Yorum: 0

Şehidin baba ocağı bayraklarla donatıldı

Hakkari Çukurca'da güvelik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Aydınlı asker Bahri Uçuş'ın baba ocağı bayraklarla...

Şehidin baba ocağı bayraklarla donatıldı

Hakkari Çukurca'da güvelik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Aydınlı asker Bahri Uçuş'ın baba ocağı bayraklarla donatıldı. Acı haberi alan herkes şehidin baba ocağına koşarken, sokakta taziye çadırları kuruldu.

Acı haberin Aydın'a ulaşmasının ardından görevliler Şehit Astsubay Bahri Uçuş'un babası Kamil Uçuş'u acı haberi verdi. Metanetini korumaya çalışan babaya çevredekiler destek olmaya çalışırken, sağlık ekipleri de evde hazır bulundu. Şehit haberi ile yıkılan Kuyucaklılar, haberi alır almaz Bahri Uçuş'un baba ocağına akın ederken, şehidin evi ve sokak bayraklarla donatıldı. Bu arada 5 Eylül gün yapılacak olan Kuyucak'taki Kurtuluş şenliklerinin de iptal edildiği belirtildi.

Kayseri'de görev yapan 5 yıllık Astsubay Bahri Uçuş'un geçici görevle Hakkari'ye gittiği ve sabah PKK terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber