Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 10 Ekim 2016 - 17:44 Yorum: 0

Şehidin baba ocağı bayraklarla donatıldı

Şırnak'ta hain saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Gür'ün Manisa'da baba evi ve evin bulunduğu sokak Türk...

Şehidin baba ocağı bayraklarla donatıldı

Şırnak'ta hain saldırıda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Gür'ün Manisa'da baba evi ve evin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı.

30 Eylül tarihinde Şırnak-Cizre karayolunda PKK'lı teröristler tarafından askeri konvoya düzenlenen saldırıda yaralanan Manisa'nın Salihli nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Süleyman Gür (25), tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 10 günlük yaşam mücadelesini kaybederek şehit düştü.

Şehit haberinin gelmesinin ardından Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından şehidin baba evi ve evin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatılırken, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da taziye çadırı kuruldu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber