Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Haziran 2016 - 13:43 Yorum: 0

Şehidin Cenazesi Son Kez Baba Ocağında

Mardin'in Derik ilçesinde operasyon sırasında terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç'un cenazesi son kez baba...

Şehidin Cenazesi Son Kez Baba Ocağında

Mardin'in Derik ilçesinde operasyon sırasında terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç'un cenazesi son kez baba ocağına getirildi.

Mardin'in Derik ilçesine bağlı Soğukkuyu köyünde bir evde arama yapmak üzere operasyona giden askerler, evin önünde araçtan inerken uzun namlulu silahlarla saldırıya uğramış, hain saldırıda Jandarma Uzman Çavuş Oğuz Emre Erkoç (36) şehit düşmüştü.

Şehit Uzman Çavuş Erkoç'un naaşı dün Mardin'de düzenlenen askeri törenin ardından uçakla önce Amasya'nın Merzifon ilçesine daha sonra ise askeri helikopterle Çorum'a getirilerek Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hastane morgundan alınan şehit uzman çavuşun cenazesi konvoy eşliğinde son kez Buhareveler Mahallesi 7. Sokak'ta bulunan baba ocağına getirilerek helallik alındı. Helallik alınması sırasında gözyaşları sel olurken, baba Hüseyin Erkoç, anne Gülseren Erkoç ve şehidin eşi Gülay Erkoç'un güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Şehit Uzman Çavuş'un naaşı helallik alınmasının ardından cenaze töreninin yapılacağı Akşemseddin Camii'ne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber