Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 24 Eylül 2016 - 14:13 Yorum: 0

Şehidin ismi askeri hastanede yaşayacak

15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrası Sağlık Bakanlığı'na bağlanan Bursa Askeri Hastanesi'ne şehit İlker Çelikcan'ın adı verildi.

Şehidin ismi askeri hastanede yaşayacak

15 Temmuz darbe teşebbüsü sonrası Sağlık Bakanlığı'na bağlanan Bursa Askeri Hastanesi'ne şehit İlker Çelikcan'ın adı verildi.

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Gökhan Yünkül ve yönetim kurulu üyeleri, Bursalılara fizik tedavi merkezi olarak hizmet verecek olan Şehit İlker Çelikcan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde göreve başlayan başhekim ve hastane müdürüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlk Başhekim İdris Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret eden Gökhan Yünkül, yapılan çalışmalar ve merkezin misyonu hakkında bilgi aldı.

Başhekime yeni görevinde başarılar dileyen Şube Başkanı Gökhan Yünkül, "15 Temmuz menfur darbe girişimi halkın hafızasında her zaman tazeliğini koruyacaktır. Milletimiz iradesini çiğnetmemiş, darbeci FETÖ güruhuna haddini bildirmiştir. Asker içerisinde yuvalanan bu yapıya karşı girişilen mücadelede Memur-Sen ve Sağlık-Sen olarak devletimizin yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Askeri hastanelerin Sağlık Bakanlığı'na devredilmesi gecikmiş, ancak isabetli bir uygulama olmuştur. Bu sağlık tesisleri askerlerimize ve aynı zamanda milletimize daha kaliteli hizmet sunmaya devam edecektir. Bursa'mız için sağlık alanında önemli kazanç olduğuna inandığımız bu sürecin bütün halkımıza hayırlı olmasını temenni ederken, daha önce Kamu Hastaneleri Kurum Başkan Yardımcılığı ve birçok yöneticilik tecrübesi olan İdris Ahmet Çakır hocamızın bu görevi layıkıyla yapacağına inancımız tamdır " dedi.

Gökhan Yünkül ve beraberindekiler daha sonra İdari ve Mali İşler Müdürü Ayşe Yıldız'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber