Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Şubat 2022 - 12:29 Yorum: 0

Şehir Hastanesi yolunda yol genişletme çalışması

Kepez Belediyesi Fen İşleri ekibi Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez caddesinde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Şehir Hastanesi yolunda yol genişletme çalışması

Kepez Belediyesi Fen İşleri ekibi Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez caddesinde yol genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Kepez Belediyesi'nin 2019 yılının ekim ayında gerçekleştirdiği meclis toplantısında Çankaya Mahallesi'ndeki 6455 Sokağa, Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez'in adını oy birliğiyle kabul edildi. Kepez Belediyesi Fen işleri Ekipleri, 2019 yılında Şehit Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez ismin alan caddenin altyapı ve üstyapı çalışmaları hızlı bir şekilde tamamladı. Bölgede yaşanan yoğun nüfus artışının sebep olacağı trafik sorununu önlemek amacıyla yol genişletme çalışması gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi Fen işleri ekiplerinin Fatin Gökmen Caddesi ve Ali Uyaroğlu Caddesi kesişiminde gerçekleştirdiği yol genişletme çalışması bölgeye yapılacak olan Antalya Şehir Hastanesi'ne ulaşımını da kolaylaştıracak. Antalya Şehir Hastanesi'nin, Merkez ile bağlantısı oluşturan Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez caddesi, Göçerler Mahallesi'nden Antalya Bulvarı'na, Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Süleyman Demirel Bulvarı'na bağlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber