Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Ağustos 2016 - 10:33 Yorum: 0

Şehir mezarlığı için ihale yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mezarlığı'nın Türkiye'ye örnek bir mezarlık olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir mezarlığı için ihale yapıldı

Büyükşehir Belediyesi, Şehir Mezarlığı'nın Türkiye'ye örnek bir mezarlık olması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Taşlıburun Mezarlığının çevre düzenlemesi işi için ihale yapıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik bir süre önce Şehir Mezarlığı'nda görsel brifing yapmış ve mezarlıkta yapacakları çalışmaları detaylarıyla kamuoyu ile paylaşmıştı. Bu çerçevede yapılacak çalışmalardan birisi olan Taşlıburun Mezarlığı'nın çevre düzenlemesi işi için 2 milyon 603 bin TL yaklaşık maliyetle ihale gerçekleştirildi. İhaleye iki firma katıldı.

İhaleye katılan firmalardan Oğuz İnşaat 2 milyon 639 bin TL, Alp İnşaat ise 3 milyon 552 bin TL'lik teklifler verdi. Her iki teklifin ihale komisyonu tarafından incelenmesinin ardından ihale neticelenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber