Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Ekim 2014 - 15:08 Yorum: 0

Şehir Tiyatrosu yeni sezona perdelerini açtı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezona perdelerini açtı.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, tiyatronun 2014-2015 sezonu "Alaaddin’in Sihirli...

Şehir Tiyatrosu yeni sezona perdelerini açtı

MALATYA (AA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu yeni sezona perdelerini açtı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, tiyatronun 2014-2015 sezonu "Alaaddin’in Sihirli Lambası Sihrin Sonu" oyunuyla başladı.

Ücretsiz olarak seyirciyle buluşan oyun, yarın da iki seans olarak izlenebilecek. Oyunun ilk seansı saat 10.00'da ikinci seansı da saat 14.00'te başlayacak.

Sanatçı Burak Gün’ün yazdığı ve Necati Er’in yönettiği "Alaaddin’in Sihirli Lambası Sihrin Sonu" adlı oyunun genel sanat yönetmenliğini Coşkun Karaağaç yapıyor.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi Kemal Sunal salonunda sahnelenen oyunun prömiyerine Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, şube müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber