Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 13 Mart 2015 - 09:18 Yorum: 0

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Kars'ta

KARS (AA) - Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. sınıf öğrencileri 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı stüdyo dersi kapsamında Kars'a geldi.Bölüm...

Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Kars'ta

KARS (AA) - Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü 2. sınıf öğrencileri 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı stüdyo dersi kapsamında Kars'a geldi.

Bölüm başkanı Doç. Dr. Süleyman Toy, Stüdyo Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gül Şimşek ve Şehir Plancısı Gülden Bayrak başkanlığında Kars'a gelen 48 öğrenci, eğitim-öğretim yılının bahar döneminde çalışmalarını alt ölçekte genişletmek, Kars ve yakın çevresi kapsamında yürüttükleri çalışmaları paylaşmak üzere belediyede çalışmalarına başladı.

Bir önceki dönemin sonunda ortaya çıkan senaryo ve planlarını, Belediye Başkan Yardımcısı Arda Soner Tatlı'nın organizesiyle Belediye Konferans Salonunda belediye yetkilileri, belediye meclis üyeleri, diğer kamu kurumu temsilcileri ve ilgilenen tüm Kars halkına sunan öğrenciler, görüş ve önerileri aldı.

ETİKETLER: Kars Belediyesi
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber