Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2014 - 18:18 Yorum: 0

"Şehirler ve Kültürler" Projesi

 KARABÜK (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Şehirler ve Kültürler" Projesi kapsamında 150 öğrenci, Safranbolu ilçesini gezdi. Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın,...

'Şehirler ve Kültürler' Projesi

 KARABÜK (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Şehirler ve Kültürler" Projesi kapsamında 150 öğrenci, Safranbolu ilçesini gezdi. 

Safranbolu Belediye Başkan Vekili Halil Aydın, yaptığı açıklamada, proje kapsamında ilçeye gelen öğrencilerin, tarihi yerleri gezdiğini belirtti. 

Projenin gençlerin farklı bölgelerde yaşayan akranlarıyla tanışması, kaynaşması ve kültürel alışverişte bulunması amacıyla düzenlediğini ifade eden Aydın, öğrencilerin Safranbolu’nun tarihi güzellikleri ve doğasına hayran kaldığını vurguladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber