Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 19 Ağustos 2016 - 18:28 Yorum: 0

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük’te

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın şehirler ve kültürler projesi kapsamında İzmir, Kayseri ve Bingöl'den gelen 120 öğrenci, Bilecik ve ilçelerinde yer alan...

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük’te

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın şehirler ve kültürler projesi kapsamında İzmir, Kayseri ve Bingöl'den gelen 120 öğrenci, Bilecik ve ilçelerinde yer alan tarihi ve doğal güzellikleri ziyaret etti.

Gerçekleştirilen proje kapsamında Bozüyük'ü ziyaret eden öğrenciler ilk olarak Metristepe Zafer Anıtı'na geldi. Buradan otobüsler ile Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen en büyük projelerden biri olan Kent Ormanı'na gelen öğrencilere şapka ve anahtarlık hediye edilerek çay ikramı yapıldı. Çevrenin ve doğanın tadını çıkartan öğrenciler, burada yaklaşık 1 saat konakladıktan sonra Bozüyük'ün tarihi ve kültürel olarak en önemli eserlerinden biri olan Kasımpaşa Camii'ni ziyaret etti. Belediye görevlileri tarafından bilgilendirilen öğrenciler camiyi inceledikten sonra ilçeden ayrıldı.

Bozüyük'ü tanıma ve tanıtma konusunda son derece önemli olan bu projeye katılan öğrenciler, "Bozüyük'ün bir ilçe olarak bu kadar gelişmiş ve büyük bir yer olduğunu bilmiyorduk. Kültürü ve doğasıyla çok özel bir yer olan Bozüyük'ü ziyaret ettiğimiz için oldukça memnun olduk" dediler.

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük’te

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük’te

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük’te

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük’te

Şehirler ve Kültürler Projesi Öğrencileri Bozüyük’te

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber