Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Şehit Aileleri Derneği’nden Tugay Komutanı Köseali’ye ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa'ya yeni atanan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'yi ziyaret...

Şehit Aileleri Derneği’nden Tugay Komutanı Köseali’ye ziyaret

Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Şanlıurfa'ya yeni atanan 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali'yi ziyaret etti.

Ziyarette 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali ile bir süre sohbet eden Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Yavuz, Köseali'ye dernek çalışmaları, şehit aileleri ve gaziler hakkında bilgi verdi. Tugay komutanına görevinin hayırlı olması dileklerinde de bulunan Yavuz, "Hepimizin amacı ülkemize, milletimize hizmet etmektir. Şanlıurfa her anlamda gelişmekte olan bir şehirdir. Sizler de vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği noktasında cansiparane görev yapıyorsunuz. Allah vatanı için, milleti için görev yapan tüm Mehmetçiklerimizi korusun" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 20. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Hakkı Köseali ise Şanlıurfa'da olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade ederek, " Bu ülke dimdik ayaktaysa bunu şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Halkımızın huzur ve güvenliği bizler için çok önemlidir. Bu anlamda bizler gece gündüz demeden görevimizin başındayız. Ülkemiz, milletimiz ve bayrağımız için canla başla, her türlü fedakarlığa hazırız" diye konuştu.

Şehit Aileleri Derneği’nden Tugay Komutanı Köseali’ye ziyaret

Şehit Aileleri Derneği’nden Tugay Komutanı Köseali’ye ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber