Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:02 Bıçakla yaralama şüphelisi tutuklandı17:02 Uyuşturucu ticaretinden tutuklandı17:00 Samsun’da çiftçilere tohum ve süt sağım makinesi dağıtıldı17:00 Ali Koç: "Trabzon Emniyeti, maça polis tahsis etmiyorsa ve tahsis ettiği po...16:59 Ali Koç: "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş. Onların menfaatleri açısında...16:56 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Halk Kart’ın Mart ayı tutarları ile öğrenim y...16:54 BBP, Kütahya’da AK Parti’nin adayı Kamil Saraçoğlu’nu destekleyecek16:49 ’Sütten Peynire Dönüşüm’ adlı söyleşi16:49 Ali Koç: "Yarın Samandıra’da teknik kadromuz ve oyuncularımızla konuşacağız...16:48 Ali Koç: "Trabzonspor maçı, kesinlikle burada toplanmamızın ya da 2 Nisan’d...16:47 Bozbey: “Sandıklarda şu an hiçbir sorunumuz yok”16:47 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç: "İki tane ekstrem var; Biri hiçbir şey y...16:45 Kazada yaralanan alkollü engelli sürücü sağlık personellerine zorluk çıkart...16:43 Tusk: “Avrupa savaş öncesi döneme girdi”16:40 Tepebaşı’nda bir ilki başaran süt çiftliğine ’Avrupa Birliği Onaylı Süt Çif...16:39 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "4 bin 100 yatak kapasitesiyle Türkiye’nin en büyük...16:38 Pursaklar’da 7 bin 177 kadın Hanımevleri’nde sosyalleşme fırsatı buldu16:37 Otomobil yoldan çıktı, 1’i ağır 2 kişi yaralandı16:37 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizin son 21 yılı yatırımlar açısından Cumhuriy...16:36 Çöl Tozları Bandırma’yı kapladı
Sami Er
Türkiye 25 Haziran 2016 - 22:03 Yorum: 0

Şehit Aileleri İle Çocukları Kandırılarak Dağa Çıkarılan Aileler İftarda Buluştu

Şehit aileleri ile çocukları kandırılarak dağa çıkarılan aileler Batman'da iftar yemeğinde bir araya geldi.

Şehit Aileleri İle Çocukları Kandırılarak Dağa Çıkarılan Aileler İftarda Buluştu

Şehit aileleri ile çocukları kandırılarak dağa çıkarılan aileler Batman'da iftar yemeğinde bir araya geldi.

Alternatif Politikalar Merkezi tarafından Türkiye Petrolleri tesisi olan Kristal Park'ta düzenlenen iftar yemeğine Türkiye'nin dört bir yanından gelen şehit aileleri ile çocukları kandırılarak dağa çıkarılan aileler katıldı.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Gazi Uzman Çavuş İsmail Kırmataşlı, memlekette Kürt sorunun olmadığını sadece PKK probleminin olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz yıllarda da Diyarbakır, Van, Bitlis, Mardin gibi bütün Güneydoğu illerimize gittik. Bu akşamda Batman ilimizde bir kardeşlik iftarına katılmak üzere Afyonkarahisar'dan 10 şehit ailesi ve gazi olarak buraya geldik" dedi.

"GÜÇLÜ MUTLU VE İLERİ BİR TÜRKİYE İÇİN BERABERİZ"

Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak, Türkiye'de terörle mücadele konusunda 78 milyonun kararlılığını gördüklerini ifade ederek, "Devletiyle, milletiyle artık terörü bitirme noktasında hemfikiriz. Doğusuyla batısıyla bu konuda birlikte çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da bizim bu iftarlarımız devam etti. Geçen yıl Diyarbakır Nebi camisinin avlusunda annelerimizle beraberdik. Bu gün Batman'da Allah'a çok şükür yine annelerimizle birlikte, engellilerimize birlikte, kadın derneklerimizle beraberiz. Millet olarak beraberiz. Güçlü mutlu ve ileri bir Türkiye için beraberiz" dedi.

Şehit Jandarma Pilot Üsteğmen Murat Saraç'ın babası Fuat Saraç ise, amaçlarının Türk bayrağının dalgalandığı her yerde her kesin kardeş ve birlik beraber olduğunu anlatmak olduğunu anlatarak, "Amacımız hepimizin kardeş ve kardeşlik içinde bir Türkiye bayrağı altında yaşamaktır" dedi.

"AMACIMIZ BİRLİK BERABERLİK, DAYANIŞMA VE KARDEŞLİK"

Kardeşi kandırılarak dağa çıkarılan Batmanlı Erhan Eren, Batman'da ramazan ayının son günlerinde dayanışma, kardeşlik ve barış iftarı verildiğini belirterek, "Daha önce Diyarbakır'da çocuklarının geri getirilmesi için eylem yapan anneler ile şehit anneleri birlikte burada barış ve kardeşlik mesajı veriyorlar. Çözüm süreci varken şehit anneleri ile çocukları dağda olan anneler beraberce barış, kardeşlik mesajı vermişti. Bu günde tekrardan bir barış ve kardeşlik, dayanışma birlik beraberlik mesajı veriyorlar. Amacımız birlik beraberlik, dayanışma ve kardeşlik ve bizim kardeşliğimizi bozan her şeyden uzak durmamız gerekir. Çok hassas olduğumuz bu günlerde birilik beraberliğimizin en fazla olması gerektiği bu günlerde barışı kardeşliği huzuru birlik ve beraberliği en fazla bu günlerde vurgulamamız gerekirken çocukları dağda bulunan anneler ve şehit aileleri tekrar bu gün Batman'da bir araya geldiler" dedi.

İftar sonrası Alternatif Politikalar Merkezi Başkanı Mahmut Koçak katılımcılara Türkiye Milli Takım formasını hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber