Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 17 Nisan 2022 - 20:28 Yorum: 0

Şehit aileleri ve protokol iftarda buluştu

Samsun'un Bafra ilçesinde şehit aileleri ve gaziler ile protokol düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Şehit aileleri ve protokol iftarda buluştu

Samsun'un Bafra ilçesinde şehit aileleri ve gaziler ile protokol düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı (TÜGŞAV) Bafra Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında Kur'an-ı Kerim okundu. İftarın ardından dualar edildi.

TÜGŞAV Bafra Şube Başkanı Mümine Ersin, programa katılanlara teşekkür etti.

Şehit aileleri ve gazilerle her fırsatta bir arada olmaya özen gösterdiğini belirten Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, "Şehit aileleri ve yakınları bizlere şehitlerimizin emanetleridir. Biz şehitlerimize ve gazilerimize çok şeyler borçluyuz. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimize huzurlu, bereketli bir ömür temenni ediyorum" dedi.

Yemeğe AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Özer, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Tan, daire amirleri, şehit ailesi ve gaziler katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber