Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ekim 2016 - 09:58 Yorum: 0

Şehit ailesine taziye ziyareti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Şırnak'ta...

Şehit ailesine taziye ziyareti

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Sedat Sarıkaya ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Şırnak'ta şehit olan Uzman Onbaşı Sercan Öklük'ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehidin Evkaf Mahallesi'nde bulunan evine ziyarete giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve beraberindekiler aileye başsağlığı ve taziyelerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Başkan Enver Yılmaz, "Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, bu Vatan için, bu memleket için şehadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize birer emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız" dedi.

Baba Nihat Öklük ise taziye ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Enver Yılmaz'dan oğlunun mezarlığın düzenlenmesi konusunda yardım istedi. Öklük, "Sizleri yanımızda görünce acımız biraz olsun hafifliyor. Allah sizlerden razı olsun" diyerek duygularını dile getirdi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra şehit babası Nihat Öklük ile bir süre sohbet ettikten sonra şehit evinden ayrıldılar.

Ziyarete Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoruh ve Fatsa Garnizon Komutanı Jandarma Yarbay Halit Gülten de katıldı.

Şehit ailesine taziye ziyareti

Şehit ailesine taziye ziyareti

Şehit ailesine taziye ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber