Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Şehit ailesine ücretsiz umre ziyareti imkanı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, bir turizm acentesi, ilk müşterisi olarak bir şehit ailesini umreye ücretsiz götürecek.Dernek binasında firma yetkilileri ile umreye gidecek şehit ailesi kura...

Şehit ailesine ücretsiz umre ziyareti imkanı

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar'da, bir turizm acentesi, ilk müşterisi olarak bir şehit ailesini umreye ücretsiz götürecek.

Dernek binasında firma yetkilileri ile umreye gidecek şehit ailesi kura çekimiyle belirlendi.

Burada konuşan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, vatan, millet ve bayrak için canlarını veren aziz şehitlerin ailelerine her zaman sahip çıkmaları gerektiğini sürekli dile getirdiklerini kaydetti.

Adeta tarihi bir olayı yaşadıklarını dile getiren Kumartaşlı, şöyle konuştu:

"Afyonkarahisar'da yeni kurulmuş bir firma turizm acentesi ilk müşterisi olarak bir şehit ailesini umreye ücretsiz olarak götüreceğini bize bildirdi. Bizim yapmaya çalıştığımız buydu farkındalığı oluşturmak ve şehit ailelerin ve gazilerin unutulmadığını onlara yansıtmaktı. Bu haberi aldığımızda çok gururlandık. Mesaj yoluyla tüm üyelere bildiri yaptık. Umreye gitmek isteyen üyeler isimlerini yazdırdılar. Adil olması için de kura usulüyle bir şehidimizin anne ve babasını umreye göndereceğiz."

Daha sonra çekilen kurada, şehit ailesi Ali İhsan Altın ve eşi Zakire Altın, umreye gitmeye hak kazandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber