Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Temmuz 2014 - 16:43 Yorum: 0

Şehit ailesinin buruk bayram sevinci

Konya'da bayramlarını kutlamak için kendilerini ziyarete gelen protokol üyelerini karşılayan şehit ailesi, duygu dolu anlar yaşadı

Şehit ailesinin buruk bayram sevinci

KONYA (AA) - Ereğli ilçesinde, bayram nedeniyle kendilerini ziyarete gelen Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ve Garnizon Komutanı Yüzbaşı Uğur Efe'yi gören şehit ailesi, duygusal anlar yaşadı.

Erden ve Efe, 2000 yılında Tunceli'de girdiği silahlı çatışma sonucu şehit olan Yüzbaşı Ercan Solak'ın baba evini ziyaret etti. Baba İbrahim Solak ile görüşen protokol üyeleri, ailenin bayramını kutlayarak sabır diledi.

Kaymakam Erden, ziyarette yaptığı konuşmada, bayramların kimileri için sevinçli, kimileri içinse hüzünlü geçtiğini söyledi.

Şehit ailesini ziyaret ederek, onların acısını paylaştıklarını ifade eden Erden, "Şehitlerimiz bizim varlık sebebimizdir. Onların sayesinde bu toprakların üzerinde yaşamımızı sürdürüyoruz. Solak ailesine bizleri kabul ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Efe ise vatanı için canını ortaya koyan Şehit Solak ve onun gibi kahramanların sayesinde bu ülkede yaşadıklarını belirterek, bir daha böyle olaylarla karşılaşılmaması temennisinde bulundu.

Baba İbrahim Solak da ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu vurguladı, şehit ailelerinin sıkıntılarının büyük olduğunu anlatttı. Solak, "Yaşanan acılar kolay unutulmuyor. Günlerimiz keder ve kahırla geçiyor. Bugün saat 04.00'te kalkıp oğlumun mezarına gittim ve onunla dertleştim. Artık bu dünya değil öbür dünya için çalışıyoruz. İnancımız sayesinde ayakta durarak, acılarımızı hafifletmeye çalışıyoruz" derken duygulandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber