Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Türkiye 09 Mayıs 2016 - 12:53 Yorum: 0

Şehit Annelerine Antalya Gezisi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Anneler Günü'nde şehit annelerini EXPO 2016 Antalya'yı gezdirdi.

Şehit Annelerine Antalya Gezisi

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Anneler Günü'nde şehit annelerini EXPO 2016 Antalya'yı gezdirdi.

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, Anneler Günü dolayısıyla Burdur'daki tüm şehit annelerini EXPO 2016 Antalya ve Düden Şelalesini de kapsayan gezide ağırladı. Sabah erken saatlerde Burdur'dan hareket eden şehit anneleri önce EXPO 2016 Antalya'yı ziyaret etti. EXPO Kulesi önünde fotoğraf çekilen şehit anneleri daha sonra alanda bulunan Osmanlı eserleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. EXPO alanında bulunan il ve ülkelere ait stantları da inceleyen şehit annelerine yöresel tatlar ikram edildi.

DÜDEN ŞELALESİNİ GEZDİLER

EXPO 2016 ziyareti sonrası Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Düden Şelalesi'ni de gezen şehit anneleri şelaleyi ilk kez gördüklerini, EXPO alanını da beğendiklerini ve geziden çok memnun kaldıklarını söyledi.

BUCAK'TA AKŞAM YEMEĞİ

Şehit anneleri gezi sonrası ise Bucak Kent Ormanı'nda MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz tarafından verilen yemeğe katıldı. Programa Prof. Dr. Adem Korkmaz'ın eşi Şerife Korkmaz, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Hüseyin Dalğar ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kılınç da katıldı.

Program sonunda şehit annesi Vesile Alyanak oğlu için yazdığı şiiri okudu. Tüm şehit annelerini duygulandıran şiir sonrası Rektör Korkmaz ve eşi Şerife Korkmaz şehit annelerinin ellerini öperek hediye takdim etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber