Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 20 Ocak 2017 - 18:23 Yorum: 0

Şehit askerlerin Türk bayrağına sarılı cenazeleri Adli Tıp’a getirildi

Suriye'nin El Bab kentinde terör örgütü DEAŞ tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Türk askerlerinin bayrağa sarılı cenazeleri,...

Şehit askerlerin Türk bayrağına sarılı cenazeleri Adli Tıp’a getirildi

Suriye'nin El Bab kentinde terör örgütü DEAŞ tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda şehit olan Türk askerlerinin bayrağa sarılı cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

DEAŞ militanları tarafından Fırat Kalkanı Harekatı Kapsamı'nda yürütülen El Bab operasyonu için Suriye'de bulunan Türk askerlerine yönelik bombalı araçla saldırı düzenlenmiş, saldırıda 5 asker şehit olurken, 9 asker de yaralanmıştı. Şehit olan askerlerin cenazeleri helikopterlerle Gaziantep'e getirilmişti. Gaziantep'te ambulanslarla alınan şehitlerin Türk bayrağına sarılı cenazeleri, otopsi işlemleri için Asri Mezarlık'ta bulunan Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber