Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Haziran 2016 - 12:58 Yorum: 0

Şehit Astsubay Son Kez Baba Ocağında

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan (34)...

Şehit Astsubay Son Kez Baba Ocağında

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan (34) memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlanıyor.

Şehit astsubayın naaşı Diyarbakır'da düzenlenen askeri törenin ardından memleketi Kırıkkale'ye gönderildi. Şehit Astsubay Ceylan'ın cenazesi konvoy eşliğinde Etiler Mahallesi 1123.Sokaktaki baba ocağına son kez getirilerek helallik alındı. Helallik alınması sırasında gözyaşları sel olurken, şehidin acılı ailesinin güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

EŞİ VE OĞLUNU KIRIKKALE'YE GÖNDERMİŞTİ

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde görev yapan Şehit Astsubay Şükrü Ceylan'ın geçici görevle Diyarbakır Lice'ye gittiği, buraya gitmeden önce de eşi Büşra ve oğlu Yavuz'u Kırıkkale'ye gönderdiği öğrenildi.

Helallik alınmasının ardından şehit astsubay Ceylan'ın naaşı törenin yapılacağı Nur Camii'ne götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber