Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:15 Eskişehir de toz taşımı ve gece saatlerin yer yer sis bekleniyor12:15 Başkan Zolan 1 günde 6 ilçeyi ziyaret etti12:15 Fatih’te dehşet anları kamerada: Alacak verecek tartışmasında arkadaşını de...12:14 Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"12:14 Bilecik’te duyarsız sürücüler yayaları çileden çıkarıyor12:14 5000 Evler “Özkan Çetinkaya” dedi12:14 Merkezefendi Belediyesi’nin iftar programı Başkarcı’da12:10 Dedektörle sit alanında define ararken suçüstü yakalandı12:07 Organlarını bağışlayan Vali Çelik ve Emniyet Müdürü Özdemir’e teşekkür belg...12:07 Milli Savunma Bakanı Güler ABD Temsilciler Meclisi üyelerini kabul etti12:06 Başkan Odakır: “Bütün vatandaşlarımız demokrasiye katkı sağlamalı”12:04 Yaşlı adamın öldüğü feci kaza saniye saniye kamerada12:02 Bilecik’te bilet satışı yapılan etkinlik iptal oldu, paraları iade etmedile...12:01 Hiperbarik Oksijen Tedavi Ünitesi Hizmette12:00 Bakan Tekin acı haberi Tokat’ta aldı, programlarını yarıda kesip Ankara’ya...11:59 Muhtar adayından ilginç vaat, duyan bir kez daha düşündü11:59 Eskişehir’de yağmurla birlikte gelen çamur araç sahiplerini üzdü11:58 Millî helikopter motorunda önemli bir eşik daha aşıldı11:57 Lavrov: “Biz müzakereye hazırız, ancak Zelenskiy’in barış formülü temelinde...11:57 Hunat Hatun İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Kayseri’yi gururlandıran b...
Sami Er
Asayiş 27 Haziran 2016 - 14:08 Yorum: 0

Şehit Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Diyarbakır Lice'de terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan (34), memleketi...

Şehit Astsubay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Diyarbakır Lice'de terör örgütü üyeleri ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Şükrü Ceylan (34), memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Astsubay Ceylan'ın cenazesi konvoy eşliğinde Etiler Mahallesi 1123'üncü sokaktaki baba ocağına son kez getirilerek helallik alındı. Bu sırada gözyaşları sel olurken, şehidin acılı ailesinin güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Helallik alınmasının ardından Şehit Astsubay Ceylan'in naaşı törenin yapılacağı Nur Camii'ne götürüldü. Şehidin tabutunun başından ayrılmayan anne Dudu ve baba Muhittin Ceylan ile şehidin eşi Büşra ve kardeşleri Şehit Astsubayın tabutunu öptü.

"BAYRAĞI SEVİYORDUN BAYRAK SANA YAKIŞMIŞ OĞLUM"

Oğlunun tabutuna sarılarak öpen anne Dudu Ceylan, "Sen bayrağı çok seviyordun. Bayrak ne güzel yakışmış oğlum. Seninle gurur duyuyorum" dedi. Yakınları tarafından sakinleştirilen acılı anneye bir süre sonra sağlık görevlileri müdahale etti.

Şehit Astsubay Şükrü Ceylan'ın cenazesi İl Müftüsü Bekir Gerek'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, AK Parti Milletvekilleri Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, üst düzey askeri ve polis yetkilileri, şehidin yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber