Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 01 Ekim 2015 - 18:27 Yorum: 0

Şehit Astsubay Tolga Topçuoğlu'nun evinde yas var!

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, terör örgütünce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Tolga Topçuoğlu'nun baba evini ziyaret etti.

Şehit Astsubay Tolga Topçuoğlu'nun evinde yas var!

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, terör örgütünce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan Jandarma Astsubay Tolga Topçuoğlu'nun baba evini ziyaret etti.

Bugün Diyarbakır ili Silvan ilçesinde  sabah saatlerinde terör örgütünce hain saldırı sonucu şehit olan Tolga Topçuoğlu’ nun baba evini 2.Ordu Kurmay  Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Avni Angun ile birlikte ziyaret eden Vali Kamçı Şehidin babası Aladdin Topçuoğlu’ na başsağlığı dileyerek devlet olarak her türlü imkanları ile kendisinin yanında olduklarını belirtti. Taziye çadırında okunan duanın ardından Şehidin babasına ve aile fertleri ile vatandaşlara taziyelerini ileten Vali Kamçı buradan ayrıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, terör örgütüPKK mensuplarının silahlı saldırısı sonucu şehit düşen Jandarma Astsubay Tolga Topçuoğlu için taziye mesajı yayımladı. 

Ağbaba, mesajında, Silvan'da terör saldırısı sonucu bir Malatyalı gencin daha şehit olduğunu üzüntüyle öğrendiğini belirtti.

Ülkenin dört bir yanına arka arkaya şehit haberleri gelmeye devam ettiğini vurgulayan Ağbaba, şunları kaydetti:

"Maalesef aylardır ne terör saldırıları sonlandırılıyor, ne de şehit haberlerinin önüne geçilebiliyor. Ülkece daha fazla şehit haberi değil, teröre karşı gerekli önlemlerin alındığı haberini duymak istiyoruz. Karanlık ellerin emellerine ulaşmaması, toplumsal barışın sağlanması için her zamankinden daha çok birliğe, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyacımız var. Şehit düşen hemşehrim Tolga Topçuoğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Türkiye 'ye başsağlığı diliyorum."

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli Astsubay Tolga Topçuoğlu’nun, PKK’lı teröristler tarafından şehit edilmesi dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı. Başkan Gürkan mesajında, yaşanan olaydan duyduğu derin üzüntüyü dile getirdi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli Malatyalı Astsubay Tolga Topçuoğlu’nun PKK’lı teröristler tarafından şehit edilmesi dolayısıyla yayınladığı başsağlığı mesajında, “Türkiye’nin birlik ve beraberliğine, vatanın bölünmez bütünlüğüne, askerlerimize ve polislerimize yönelik hain ve alçak saldırılar devam etmektedir. Devam eden bu hain ve alçak saldırılar sonucu Silvan Taktik Jandarma Komutanlığı'nda görevli Malatyalı Astsubay Tolga Topçuoğlu şehit düşmüştür. Hainlerin bu alçak saldırıları, asla ve asla yanlarına kar kalmayacağı gibi, amacına da ulaşmayacaktır. Türkiye Cumhuriyeti, büyük bir devlettir, büyük devlet olmanın gereğini de yerine getireceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu saldırılar, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan alçak ve hain saldırılardır. Bu saldırılar, birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmayacaktır. Gün teröre tepki günüdür. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Ülkemize ve milletimize yönelik bu hain ve alçak terör saldırılarını şiddetle kınıyor, şehidimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Önceki hafta bir çocuğu dünyaya geldiği öğrenilen şehidin naaşı yarın cuma namazı sonrası toprağa verilecek.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber