Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 24 Mayıs 2016 - 23:13 Yorum: 0

Şehit Ateşi Gaziantep’e Düştü

Van'ın Çaldıran ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lıların tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma...

Şehit Ateşi Gaziantep’e Düştü

Van'ın Çaldıran ilçesinde zırhlı aracın geçişi sırasında PKK'lıların tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Astsubay İbrahim Tıraş'ın Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.

Van'ın Çaldıran ilçesinde yol kesen PKK'lıların tuzakladığı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 6 askerden Jandarma Astsubay İbrahim Tıraş'ın Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Nurdağı İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Vahit Sağdıç, Emniyet Müdürü Hacı Mustafa Arslan ve askeri yetkililer, Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan şehit astsubayın babası Abdulmutallip ile annesi Elif Tıraş'ın evine giderek acı haberi verdi. 4 çocuklu ailenin en küçük çocuğu olan 25 yaşındaki şehit Astsubay İbrahim Tıraş'ın diğer iki ağabeyinin de uzman çavuş olarak orduda görev yaptığı öğrenildi. Fenalık geçiren şehit astsubayın yakınları askeri yetkililer tarafından teselli edilirken, eve Türk bayrakları asıldı.

EŞİ 5 AYLIK HAMİLE

Şehit astsubayın geçtiğimiz yıl evlendiği eşi İpek Tıraş'ın ise 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Şehit astsubayın 1 hafta önce tayininin Kahramanmaraş'a çıktığı ancak görev sonunu beklediği öğrenildi.

Şehit Astsubay İbrahim Tıraş'ın yarın Van'da yapılacak askeri törenin ardından Gaziantep'in Nurdağı ilçesine getirilerek, burada toprağa verileceği bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber