Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ağustos 2016 - 01:18 Yorum: 0

Şehit ateşi İzmir’e düştü

İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit düşen 3 askerden biri olan er Sinan Göktaş'ın...

Şehit ateşi İzmir’e düştü

İstanbul Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda şehit düşen 3 askerden biri olan er Sinan Göktaş'ın İzmir'de ikamet eden ailesine acı haber ulaştı.

Sarayburnu açıklarında kuru yük gemisinin çarpması sonucu alabora olan Sahil Güvenlik botunda bulunan 3 askerden terhisine 75 gün kalan er Sinan Göktaş'ın evine acı haber ulaştı. Babası vefat eden ve bekar olduğu öğrenilen Şehit Göktaş'ın şehit haberi İzmir'in Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi'nde oturan ailesine ulaşırken, şehit haberi aileyi yasa boğdu. Acı haber üzerine Göktaş'ın baba evi Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehit Er Göktaş'ın cenazesinin, İstanbul'daki törenin ardından İzmir'e gönderileceği ve Cuma günü Karşıyaka Bostanlı Beşikçioğlu Camii'nde son yolculuğuna uğurlanacağı belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber