Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Eylül 2016 - 22:53 Yorum: 0

Şehit ateşi Ortaca’yı yaktı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 25 Ağustos tarihinde, PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu ağır yaralanan çevik kuvvet memuru Sefa Altınsoy şehit...

Şehit ateşi Ortaca’yı yaktı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 25 Ağustos tarihinde, PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu ağır yaralanan çevik kuvvet memuru Sefa Altınsoy şehit düştü.

Altınsoy, hain saldırı sonucu ağır yaralanmış, boynunda, karnında ve bacağında şarapnel paçaları olan polis memuru, Ankara GATA'da tedavi altına alınmıştı.

Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda ağır yaralanan polis memuru Altınsoy, 1 aydır tedavi gördüğü GATA'da yaşam savaşını kaybederek şehit düştü.

Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezinde (METEM) Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Faruk Altınsoy'un oğlu olan polis memuru Sefa Altınsoy, ailesi ile birlikte uzun süredir Ortaca'da yaşıyordu.

Altınsoy, memleketi Aksaray'da öğle namazının ardından toprağa verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber