Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 25 Mayıs 2016 - 13:48 Yorum: 0

Şehit Binbaşının Cenazesi Memleketine Uğurlandı

Van'ın Tendürek geçidi bölgesinde terör örgütü mensuplarınca yola döşenen EYP'nin patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur'un...

Şehit Binbaşının Cenazesi Memleketine Uğurlandı

Van'ın Tendürek geçidi bölgesinde terör örgütü mensuplarınca yola döşenen EYP'nin patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur'un cenazesi askeri uçakla Konya havaalanına getirildi. Şehidin Konya'da bulunan yakınları askeri uçağa alınarak şehitle birlikte memleketi Muğla'ya götürüldü.

Şehit Jandarma Binbaşı Kıvanç Cesur'un cenazesi Konya havaalanında eşi Seda Cesur, oğlu Demir Alp Cesur, yakınları, Konya Valisi Muammer Erol, Garnizon ve 3. Ana Jet Üs Komutanı Tümgeneral Haluk Şahar, askeri ve mülki erkan tarafından karşılandı. Şehidin eşi kucağında çocuğu ve yakınları ile birlikte uçağa bindi. Askeri uçak daha sonra şehit ailesini memleketleri Muğla'ya götürmek üzere yeniden havalandı. Şehit Binbaşı Kıvanç Cesur, Muğla'da düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber