Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Temmuz 2018 - 19:23 Yorum: 0

Şehit cenazesinde kahreden fotoğraf

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde toprağa verilen şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsa Boztoprak'ın cenaze töreninde objektiflere...

Şehit cenazesinde kahreden fotoğraf

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde toprağa verilen şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsa Boztoprak'ın cenaze töreninde objektiflere yansıyan bir görüntü görenleri adeta kahretti.

Geçirdiği trafik kazasında şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsa Boztoprak, Çorlu'da düzenlenen cenaze töreninin ardından gözyaşları arasında Çorlu Şehitliği'nde toprağa verildi. Törende şehidin cenazesi taşındığı sırada, bir vatandaşın bir eliyle tabutu taşırken diğer elinde tuttuğu cep telefonu ile öz çekim yapmaya çalışması görenleri kahretti. Bu kadar da olmaz dedirten fotoğrafı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş İsa Boztoprak görevli olduğu Kütahya'dan İstanbul Adli Tıp Kurumu'na görevli olarak gittiği sırada içerisinde bulunduğu aracın İstanbul Tuzla'da kamyona çarpması sonucu şehit olmuştu.

Şehit cenazesinde kahreden fotoğraf

Şehit cenazesinde kahreden fotoğraf

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber