Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2017 - 18:33 Yorum: 0

Şehit cenazesinde partilileri eyleme çağıran CHP’li Başkan yeniden aday

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenaze töreni için üyelere "Katil PKK, işbirlikçi AKP diye...

Şehit cenazesinde partilileri eyleme çağıran CHP’li Başkan yeniden aday

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde şehit olan Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenaze töreni için üyelere "Katil PKK, işbirlikçi AKP diye haykırmak için katıl" şeklinde mesaj atan CHP İl Başkanı Sinan Özkan'ın yeniden İl Başkanlığına aday olduğunu öğrenildi.

CHP'nin Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar, gönderdiği kısa mesaj ile şehidin cenazesinde partilileri eylem yapmaya davet etti. Mesajda "Katil PKK, işbirlikçi AKP diye haykırmak için katıl" ifadelerinde bulundu. Mesaj sonrasında birçok çevreden Özkar'a tepki gösterilmişti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise, konuyla ilgili "Bizim bu tarz bir siyaset anlayışımız söz konusu olamaz. Biz her zaman tabanımıza sağduyu çağrısı yapan bir partiyiz" şeklinde açıklamalarda bulunmuş, hakkında açılan davada ise Özkar, 10 ay hapse mahkum edilmişti. Ancak mahkeme heyeti cezayı ertelemişti.

CHP Eskişehir İl Başkanlığı kongresi 24 Aralık Pazar günü yapılacak. Şuanda mevcut Başkan Sinan Özkar, sosyal medyasından yaptığı açıklamada, "Sevgili Cumhuriyet Halk Partili yol arkadaşlarım, 17 Aralık 2017 Pazar günü saat 13.00'de parti binamızda İl Başkanlığı adaylık açıklamamı yapacağım. Katılım ve desteğiniz bana güç verecektir" dedi.

Diğer yandan bir önceki seçimde Sinan Özkar'a karşı kaybeden İlker Özokcu da CHP İl Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Özokçu yarın saat 14.30'da yapacağı açıklama ile adaylığını resmen açıklaması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber