Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Ağustos 2016 - 14:03 Yorum: 0

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı için Mevlid okutuldu

Artvin'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu konvoya yönelik saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Er...

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı için Mevlid okutuldu

Artvin'de Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu konvoya yönelik saldırıda şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Er Fatih Çaybaşı için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Düzenlenen Mevlid-i Şerif programında şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı'ya ve tüm şehitlere Kur'an-ı Kerim tilaveti, tekbirler ve salâvatlar eşliğinde duâlar edilerek, ruhlarına ithaf edildi.

Programda Şehit yakınları ile görüşen protokol mensupları okunan Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i Şeriflerin ardından şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı'ya ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı'nın baba ocağında düzenlenen Mevlid-i Şerif programına Vali Ali Arslantaş, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve şehit yakınları katıldı.

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı için Mevlid okutuldu

Şehit Jandarma Er Fatih Çaybaşı için Mevlid okutuldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber