Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Mayıs 2022 - 17:28 Yorum: 0

Şehit Mehmet Güngör Okulu şehit köşesi açıldı

Gemlik'te uzun süredir eğitimde olan Çınar Okulunun Şehit Mehmet Güngör ilk ve orta okulu olarak değiştirilen adının ardından düzenlenen şehit köşesi...

Şehit Mehmet Güngör Okulu şehit köşesi açıldı

Gemlik'te uzun süredir eğitimde olan Çınar Okulunun Şehit Mehmet Güngör ilk ve orta okulu olarak değiştirilen adının ardından düzenlenen şehit köşesi açıldı.

Törene Bursa Valisi Yakup Canpolat, AK Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik kaymakamı Hasan Göç ve çok sayıda protokol üyesi, davetli, kurum müdürleri ve şehit annesi Ayşe Güngör ile yakınları katıldı. Okul salonunda düzenlenen törenin ardından açılan şehitlik köşesi ziyaret edildi. Vali Canpolat ve beraberindekiler daha sonra Şehit Güngör'ün evine de geçerek burada bir süre aile ile görüştü.

31 Kasım 2008 yılında Jandarma Komando Er Mehmet Güngör, Tokat'ın Niksar ilçesinde Jandarma Komando Taburun" da görev yapan ve geçici görevle Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde şehit olmuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber