Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Eylül 2016 - 09:08 Yorum: 0

Şehit Müftü’den iki yeni proje

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu'nun yeni öğretim yılına iki yeni proje ile başlayacağı belirtildi.

Şehit  Müftü’den iki yeni proje

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu'nun yeni öğretim yılına iki yeni proje ile başlayacağı belirtildi.

2016-2017 eğitim-öğretim yılında 230 öğrenciye 10 eğitimci ile hizmet verecek olan okulda Hedef 2020 projesi kapsamında yabancı dil (İngilizce-Arapça) proje sınıfları açılacağı, açılacak sınıflara okul başarı puanı ve Hedef 2020 projesi ön kayıt sınavının ortalaması ile öğrenci kabul edileceği bildirildi. Özel donanımlı sınıflarda toplam 72 öğrenciye verilecek bu projenin amacının okulun stratejik planı çerçevesinde her bakımdan donanımlı bireyleri topluma kazandırmak, onları temel ilim ve fen bilimleri eğitimlerinin yanı sıra en az bir yabancı dili konuşur hale getirmek olduğu ifade edildi. Eğitim projesini desteklemek amacıyla yabancı uyruklu uzmanlar ile İngilizce-Arapça dil konuşma pratiği, görsel işitsel faaliyetler, yabancı dilde film gösterimi, kitap okuma faaliyetlerinin gerçekleştirileceği açıklandı.

Okul Müdürü Ahmet Kafkas koordinatörlüğünde ilk defa uygulamaya konulacak olan proje çalışmalarında başta İngilizce ve Arapça öğretmenleri olmak üzere tüm personelin görev alacağı öğrenildi. Proje kapsamında yabancı dil eğitimi ile birlikte matematik, Türkçe, fen bilimleri, sosyal bilgiler gibi derslerin de planlandığı, onaylanan projenin başarıya ulaşması için tüm hazırlıkların yapıldığı dile getirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber