Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ağustos 2016 - 17:28 Yorum: 0

Şehit oğlunun cenazesine katılamayan baba memleketine getirildi

Diyarbakır'da şehit edilen oğlunun cenaze törenine ameliyat sonrası yoğun bakımda olduğu için katılamayan baba, hava ambulansıyla Adana'dan memleketi...

Şehit oğlunun cenazesine katılamayan baba memleketine getirildi

Diyarbakır'da şehit edilen oğlunun cenaze törenine ameliyat sonrası yoğun bakımda olduğu için katılamayan baba, hava ambulansıyla Adana'dan memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine getirildi.

Diyarbakır'daki patlamada şehit düşen Adıyamanlı Nazif Kaplan'ın babası Abuzer Kaplan, önceki gün şehit düşen ve Adıyaman'ın Kahta ilçesinde toprağa verilen oğlunun cenazesine katılamamıştı.

Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde ameliyat olan baba Abuzer Kaplan, hava ambulansı ile Kahta ilçesine getirildi. İlçe stadına helikopter ile getirilen şehit babası Abuzer Kaplan, buradan Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedavi edildikten sonra evine götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber