Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 11 Aralık 2017 - 17:58 Yorum: 0

Şehit Oğuz Özgür Çevik Turnuvası Şampiyonu Göztepe

İzmir'in Aliağa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Yeniçeriler Derneği'nin organize ettiği Şehit Oğuz Özgür Çevik Halı Saha Turnuvası oynanan final...

Şehit Oğuz Özgür Çevik Turnuvası Şampiyonu Göztepe

İzmir'in Aliağa ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Yeniçeriler Derneği'nin organize ettiği Şehit Oğuz Özgür Çevik Halı Saha Turnuvası oynanan final maçı ile tamamlandı. Göztepe Spor Okulları seri penaltı atışları sonrasında turnuvanın şampiyonu oldu.

Yeniçeriler Derneği'nin eski mahalle maçları tadının yakalanması, kent bilincinin artması ve arkadaşlık ilişkilerinin güçlenmesi amacıyla düzenlediği Şehit Oğuz Özgür Çevik Halı Saha Turnuvası tamamladı. Turnuvanın son maçları öncesinde Şehit Oğuz Özgür Çevik adına halı saha önünde lokma döktürüldü.

Üçüncülük maçında Kasapoğlu Kuyumculuk ve Karakuzu Muhtarlık kıran kırana bir mücadele sergiledi. Normal süresi 7-7'lik skor ile tamamlanan maçı, seri penaltı atışları sonunda 9-8'lik skor ile kazanan Karakuzu Muhtarlık turnuva üçüncüsü oldu.

Şehit Oğuz Özgür Çevik Halı Saha Turnuvası Finalinde Göztepe Spor Okulları ve Cici Sokak karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt, şehit ailesi ve çok sayıda taraftar takip etti. Her iki takımın da göze hoş gelen bir futbol sergilediği karşılaşmanın normal süresi 4-4'lük eşitlik ile tamamlandı. Normal süre içerisinde Cici Sokak takımından 2 oyunca kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Cici Sokak ile Göztepe'nin kozlarını paylaştığı final maçında şampiyonu seri penaltı atışları belirledi. Seri penaltı atışları sonunda rakibine üstünlük sağlayan Göztepe Spor Okulları turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvada üçüncü olan Karakuzu Muhtarlık, ikinci olan Cici Sokak ve turnuva şampiyonu Göztepe Spor Okulları madalyalarını Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın elinden aldı. Dereceye giren takımların kupalarını ise şehidin annesi Gülperi Çevik, babası Recep Çevik ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar takdim etti. Ayrıca Başkan Acar şampiyon olan Göztepeli futbolculara birer çeyrek altın hediye etti.

Turnuvayı kazanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını ifade eden Göztepe Spor Okulları takım kaptanı Aytaç Kutnal, "Bahar turnuvasında tekrar bir araya geleceğiz. İnşallah orada da bu birinciliği tescil edeceğiz" dedi.

Şehit Oğuz Özgür Çevik Turnuvası Şampiyonu Göztepe

Şehit Oğuz Özgür Çevik Turnuvası Şampiyonu Göztepe

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber