Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 01 Eylül 2016 - 10:03 Yorum: 0

Şehit Ömer Halisdemir Muay Thai Zafer Kupası başlıyor

Şehzadeler Belediyesi, Türkiye Muay Thai Federasyonu ve Manisa İl Spor Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği, bu sene 7'ncisi yapılacak olan Muay Thai...

Şehit Ömer Halisdemir Muay Thai Zafer Kupası başlıyor

Şehzadeler Belediyesi, Türkiye Muay Thai Federasyonu ve Manisa İl Spor Müdürlüğünün ortaklaşa organize ettiği, bu sene 7'ncisi yapılacak olan Muay Thai Zafer Kupası, 3-4 Eylül tarihleri arasında Manisa Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Manisa'da bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilecek olan Muay Thai Zafer Kupasının adı Şehzadeler Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Muay Thai Zafer Kupası olarak değiştirildi. 3-4 Eylül tarihleri arasında 13 farklı ilden çok sayıda sporcu katılacak.

Düzenlenecek olan turnuva hakkında bilgi veren Muay Thai Ege Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Ediz Barış, "Manisa'da 6 senedir 30 Ağustos Zafer Haftası çerçevesinde Muay Thai Zafer Kupası düzenliyoruz. İlk olarak Manisa İl ve İlçelerinin katıldığı zafer kupası şampiyonamız, daha sonra bölgesel hale geldi. Son iki yıldır Türkiye'mizin çeşitli illerinden katılım istekleri gelmektedir. Türkiye'de ilk defa başlattığımız bu gelenek şimdi birçok ilde yerel veya bölgesel çapta yapılmaktadır." dedi.

Spor turizmi olgusu

Şehzadeler Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Av. Ali Özyiğit ise, "Şehzadeler Belediyesi Spor Kulübü olarak şampiyonaya katılacak misafirlerimizin Manisa'mızdan memnun ayrılması için her türlü hazırlığımızı yaptık. Şehir dışından ve ilçelerimizden gelen tüm misafirlerimize Ticaret Borsamız tarafından kuru üzüm dağıtılacak, ayrıca yine tüm misafirlerimiz için Manisa'mızın ayrı bir değeri olan Mesir Macunu ikramımız olacak. Spor turizmi olgusunu Manisa'mızın tanıtımına kullanacağız. Şimdiden tüm katılımcılara başarılar dilerim." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman da, "Bu sene 7'ncisi gerçekleşecek ve Ege illeri ile kısıtlı yapmayı düşündüğümüz şampiyonayı, diğer illerden gelen yoğun talep üzerine açık olarak yapılmasına karar verdik. Şampiyonamıza; Kütahya, Uşak, Afyon, Manisa, İzmir, Aydın, Muğla, Balıkesir, Bursa, Kocaeli, Bolu, Adana, Amasya illerinden sporcular katılacaktır. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim." dedi.

"Tüm Manisalıları turnuvaya bekliyoruz"

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de Turnuvayı bu yıl Şehit Ömer Halisdemir adına düzenleme kararı aldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Geçen yıl olduğu gibi bu sene de Şehzadeler Zafer Kupası olarak yapmayı düşündüğümüz etkinliğimize, son dönemde yaşanan terör olaylarındaki demokrasi şehitlerimiz için, kupanın adını Şehzadeler Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Muay Thai Zafer Kupası adı olarak değiştirdik. Manisalı hayırsever işadamlarımız şehitlerimizin ruhuna ithafen Cumartesi ve Pazar günü dışarıdan gelen misafir ve vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunacaktır. Tüm vatandaşlarımızı Manisalı sporcularımızın da yarışacağı şampiyonamıza bekleriz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber