Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 31 Ağustos 2016 - 12:53 Yorum: 0

Şehit Ömer Halisdemir’in babası ameliyat oldu

Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra cuntacılar tarafından şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir,...

Şehit Ömer Halisdemir’in babası ameliyat oldu

Darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürdükten sonra cuntacılar tarafından şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, bacaklarından ameliyat oldu.

Her iki bacağındaki varisler nedeniyle yürümekte güçlük çeken Hasan Hüseyin Halisdemir, Pazartesi günü Niğde Devlet Hastanesi'nin genel cerrahi servisine başvurdu. Yapılan tetkikler ve tahliller sonrasında doktorlar Halisdemir'in ameliyat olmasına karar verdi. Yaklaşık 1 saat süren ameliyatın başarılı geçmesinin ardından Hasan Hüseyin Halisdemir'in bacaklarındaki varisler alındı.

Şehit Ömer Halisdemir'in babasının ameliyat olduğunu duyan Niğdeliler ise hastaneye akın etti. Sağlık durumu iyi olan Hasan Hüseyin Halisdemir, ziyaret için gelenlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber